maandag 5 september 2016

Eva Jinek smoorverliefd op producer reisprogramma Dexter van der Voorn

 
Eva Jinek smoorverliefd op producer reisprogramma Dexter van der Voorn

Presentatrice en talkshowhost Eva Jinek (38) is weer verliefd. Ze heeft, zo bevestigde ze vanavond, een prille relatie met KRO-NCRV-producer Dexter van der Voorn. De twee ontmoetten elkaar bij het maken van het reisprogramma De Verenigde Staten van Eva.

Eva draait er niet langer omheen. Ze heeft tijdens haar reis door Amerika warme gevoelens gekregen voor Dexter die met haar meereisde. ,,Het klopt'', liet ze vanavond doorschemeren aan RTL Boulevard. Meer dan dat wilde ze er niet over zeggen.

De afgelopen maanden werd Eva Jinek al een aantal keren in Amsterdam gesignaleerd met de producer. De blondine, die eerder relaties had met tv-bioloog Freek Vonk en oud-strafpleiter Bram Moszkowicz, werd recent weer met hem gezien. Deze keer in een etablissement in Loosdrecht waar de twee gezellig zaten te borrelen. Volgens aanwezige gasten, zo meldde weekblad Privé onlangs, konden Eva en de toen nog onbekende man niet van elkaar afblijven. ,,Ze gingen, omdat ze zich stoorden aan het gesmak van andere aanwezigen, in een hoekje zitten waar de vrijpartij nog iets heviger werd voortgezet.''

Eva Jinek moet meer aan zichzelf denken nu ze komend tv-seizoen terug op de buis is met haar talkshow. De presentatrice vindt dat ze topfit moet zijn.

"De eerste maanden dat ik de talkshow deed waren zo allesomvattend dat ik al het andere uit mijn handen liet vallen", vertelt Eva dinsdag in het AD. "Dan had ik de was niet gedaan, rekeningen niet betaald. Alles moest wijken."

Nu Eva haar talkshow zes maanden per jaar gaat doen, moet het anders. "Zo kun je niet leven. Bovendien, het is topsport, ik moet fit zijn", vindt ze. "Dat vergt wat meer discipline, maar dan kan ik heus twee, drie keer per week roeien."

Hoewel Eva er al heel wat uitzendingen op heeft zitten, vindt ze zichzelf nog steeds een beginneling. "Het is de moeilijkste klus die ik ooit in mijn leven heb gedaan en er is geen verkorte weg om die onder de knie te krijgen. Je moet vlieguren maken, en de grap is dat die uitgezonden worden. Altijd. Je leert voor de ogen van iedereen."