zaterdag 18 juli 2009

Eva Jinek uit de kleren op de cover van mannenblad?


Na haar charmante verschijning in DWDD van laatst, is journaalbabe Eva Jinek heter dan ooit. Haar uitgelekte filmpje, waarin ze zich hardop afvraagt hoeveel borsten ze voor de kijkers in beeld moet brengen, is een absolute hit op youtube. Zoek op 'Eva Jinek ik zie je borsten'. Nog opmerkelijker is echter dat Eva Jinek de verkiezing voor het nieuwe Pl@yboy naakt fotomodel aanvoert!

Het mannenblad startte een tijdje geleden een poll, waarin bezoekers van de site kunnen aangeven welke BN’er zij graag naakt in een bloot fotoshoot op de cover van het mannenblad willen zien. Na haar sportieve optreden als Matthijs van Nieuwkerk’s tafeldiva is Eva Jinek aanzienlijk in de peilingen gestegen.

Bezoekers zien Eva Jinek nog liever bloot dan NOS journaal collega Sacha de Boer, Yolanthe Cabau van Kasbergen of Gigi Ravelli. Als de stand de komende tijd zo blijft kan Eva een telefoontje van hoofdredacteur Jan Heemskerk verwachten. En wie weet gaat haar mobi dan wel af met haar eigen beltoon...

Want hoe hot de Eva Jinek hype is blijkt wel uit het feit dat Revu een ringtone van het filmpje brouwde. Ook is inmiddels de eerste ‘boobies’ remix in omloop. Zelfs gerenommeerde NOS nieuws en sport babes als Sacha de Boer en Dione de Graaff laat sexy Eva achter zich voor de begeerde naakt fotoshoot in Playboy.1 opmerking: