dinsdag 12 augustus 2014

Eva Jinek portretteert Louis van Gaal en Hillary Clinton

 
Eva Jinek portretteert Louis van Gaal en Hillary Clinton

Eva Jinek gaat een serie van negen afleveringen van het programma Brandpunt Profiel presenteren. In de eerste aflevering schetst ze een portret van voetbalcoach Louis van Gaal. Dat heeft KRO-NCRV laten weten. Jinek portretteert verder onder meer Humberto Tan, Hillary Clinton en bekende politici. “Ik ben een nieuwsgierig mens en in deze zoektochten kan ik daar veel van kwijt. Het is interessant om naar het verhaal achter iemand te zoeken“, zegt de presentatrice.

Het sexy tv-talent heeft er erg veel zin in om met vrienden en bekenden van de hoofdpersoon te praten. “We kunnen dieper graven en proberen in de buurt van de kern van onze hoofdpersonen te komen. Dat spreekt me aan.”

De geportretteerden zijn allemaal om een reden gekozen. Van Gaal is net begonnen als coach van Manchester United, Tan scoort met zijn RTL 4-show RTL Late Night en Clinton heeft haar memoires gepubliceerd.

De eerste aflevering is op woensdag 3 september 2014 om 20.25 uur op Nederland 2.

Blondine Eva Jinek gaat een nieuwe serie van negen afleveringen van Brandpunt Profiel presenteren. Ze bijt op woensdag 3 september het spits af met voetbalcoach Louis van Gaal, die dan met zijn nieuwe club Manchester United net begonnen is aan de Engelse competitie. Andere gasten zijn Humberto Tan (10 september), Hillary Clinton (17 september) en enkele prominente Nederlandse politici.

In het reportageprogramma schets de mooie 36-jarige presentatrice telkens een portret van de hoofdpersoon. Daarbij komen ook vrienden en bekenden aan het woord.

Jinek zegt in een verklaring zich op het nieuwe programma te verheugen. 'Ik ben een nieuwsgierig mens en in deze zoektochten kan ik daar veel van kwijt. Het is interessant om naar het verhaal achter iemand te zoeken. We kunnen dieper graven en proberen in de buurt van de kern van onze hoofdpersonen te komen. Dat spreekt me aan.'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten