vrijdag 5 november 2010

'Eva Jinek nieuwe liefde van Bram Moszkowicz'


Bram Moszkowicz heeft in Eva Jinek een nieuwe liefde gevonden. De strafrechtadvocaat is al enkele maanden gelukkig met de nieuwslezeres volgens de Telegraaf en roddelkoning Albert Verlinde.

Dat vertelde Albert Verlinde in RTL Boulevard, waar Bram Moszkowicz geregeld aanschuift.

De vonk tussen de 49-jarige advocaat en de 31-jarige NOS nieuwslezeres sloeg over tijdens een interview. Voor het januarinummer van Linda voelde Eva Jinek Bram Moszkowicz aan de tand.

De tortelduifjes werden in het weekeinde gespot in Parijs. "Bram wil niet veel kwijt over zijn relatie", zei Albert Verlinde. "Hij zit wel in Boulevard, maar houdt zijn privéleven graag privé."

Bram Moszkowicz (50) heeft dus een nieuwe liefde. Hij is tot over zijn oren verliefd op Eva Jinek (30), presentatrice van het NOS Journaal, zo is bekend geworden. De geruchten over hun liefde deden al langer de ronde melden shownieuws en privé.

De twee leerden elkaar begin dit jaar kennen tijdens een interview voor het blad LINDA. En daar werd al duidelijk dat ze elkaar meer dan leuk vonden.

In de LINDA-magazine. van januari wordt Bram door Eva Jinek geïnterviewd en wint hij er geen doekjes om. Als Eva hem vraagt waarom hij ja heeft gezegd tegen het interview zegt hij: “Omdat jij het doet. Je was me opgevallen, een welkome afwisseling op TV. “En blijkbaar is er tijdens het interview een flinke vonk overgesprongen, want Bram is als een blok gevallen voor de charmes van Eva Jinek.
De relatie tussen Bram Moszkowicz en Eva Jinek wordt steeds serieuzer. De 50-jarige advocaat en de 32-jarige nieuwslezeres wonen sinds een tijdje samen in een appartement aan de Herengracht in Amsterdam. Dit meldt De Telegraaf.
“Ja, wij wonen samen”, zo zou Moszkowicz bevestigd hebben toen hij dit weekend bij zijn huis werd gefotografeerd aan de Telgraaf. Ook Jinek zou eerder op de gevoelige plaat zijn vastgelegd toen ze met boodschappen de woning betrad.

Topadvocaat Bram Moszkowicz (50) en Eva Jinek (32) winden er dus geen doekjes meer om.
Bram en Eva ontmoetten elkaar vorig jaar toen zij hem interviewde voor het maandblad Linda. Het klikte toen meer dan goed. Eva Jinek liet voor haar relatie met de topadvocaat zelfs een baan bij het actualiteitenprogramma Nieuwsuur schieten. Hun liefde had in de zakelijke sfeer mogelijk tot conflicterende situaties kunnen leiden, zo meende de hoofdredacteur van Nieuwsuur.

De twee ontmoetten elkaar vorig jaar toen Eva Jinek de advocaat interviewde voor magazine Linda. De relatie kostte Jinek haar baan als presentatrice van Nieuwsuur, dat maandag van start ging. Volgens hoofdredacteur Carel Kuyl kon Eva Jinek niet meer onafhankelijk functioneren. Haar plaats in het programma wordt nu ingenomen door Mariëlle Tweebeeke, oud-presentatrice bij AT5.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten