donderdag 24 maart 2011

Eva Jinek stopt met Journaal op 3, Mustafa Marghadi vervanger


NOS presentatrice Eva Jinek stopt geheel met het Journaal op 3.
 
Het NOS Journaal op 3 krijgt een nieuw gezicht in de vorm van Mustafa Marghadi, die je nu misschien kent van Het Klokhuis. Hij wordt één van de drie vaste gezichten van dit nieuwsbulletin op Nederland 3.
 
Annechien Steenhuizen en René van Brakel zijn de twee andere presentatoren. Mustafa komt in de plaats van Eva Jinek en Herman van der Zandt die in het recente verleden ook het NOS Journaal op 3 presenteerden. Zij zijn beiden inmiddels als presentator ‘overgestapt’ naar het NOS Journaal.

Mustafa: “Ik ben enorm blij dat ik aan de slag mag gaan bij het NOS Journaal op 3. Het combineert mijn liefde voor de journalistiek met mijn plezier om te presenteren, bij een programma dat erg bij me past. Het is fris, modern, dynamisch en eigenzinnig.”

NOS-hoofdredacteur Hans Laroes zegt: “Mustafa heeft bij de NOS al bewezen een gedreven journalist te zijn. Daarnaast beschikt hij over een uitstraling die hem erg geschikt maakt als presentator. Ik vind zijn komst dan ook echt een versterking voor het team van het NOS Journaal op 3.” Eva Jinek legt zich nu geheel toe op het NOS Journaal.

2 opmerkingen: