zaterdag 24 oktober 2009

Journaallezeres Eva Jinek sportieve verliezer van de Gouden Televizier-Ring Talent Award


Journaallezeres Eva Jinek denkt dat ze haar nominatie voor de Talent Award mede te danken heeft aan haar 'boobies'-uitspraken eerder dit jaar. Op internet werd het 'borstenfilmpje' een grote hit.

"Ik denk dat het naïef zou zijn om te ontkennen dat het filmpje mij bekender heeft gemaakt bij het grote publiek. Ik heb daarna ook bij De Wereld Draait Door gezeten om erover te praten", aldus Eva Jinek.

De blonde journaallezeres heeft de Gouden Televizier-Ring Talent Award uiteindelijk niet in de wacht weten te slepen. Op het Gala dat gepresenteert werd door Chantal Janzen ging Lieke van Lexmond er met de prijs vandoor. Eva toonde zich een sportieve verliezer door Lieke van harte te feliciteren.

In het 'borstenfilmpje' is te zien hoe Eva Jinek vlak voor de uitzending van het journaal druk bezig is om haar decolleté op orde te krijgen. De vraag of de knoopjes van haar blouse open of tóch meer dicht moesten om haar borsten te tonen, hield haar erg bezig. Het oog van de kijker wil tenslotte ook wat...Geen opmerkingen:

Een reactie posten