maandag 26 oktober 2009

Eva Jinek tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala


Met de Televisier Talent Award heeft Lieke van Lexmond (RTL 4) de NOS Journaal presentatrice Eva Jinek (NOS) en presentator Valerio Zeno (BNN) achter zich gelaten. Dit jaar werd de Award voor de tweede keer uitgereikt. Vorig jaar was Yolanthe Cabau van Kasbergen het talent die voor het eerst de prijs voor nieuw presentatietalent in de wacht mocht slepen.

Tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala verschijnen genomineerden Lieke van Lexmond en Eva Jinek in een creatie van Addy van den Krommenacker.

Lieke Van Lexmond zal een indrukwekkende rode geplisseerde japon dragen en Eva Jinek verschijnt in een creatie van donkerbruin kant, dat heel kenmerkend is voor de ontwerpen van Van den Krommenacker.

Sexy presentatrice Chantal Janzen zal op de rode loper een cocktailjurk van de hand van de vermaarde couturier dragen. De Gouden Stuiver wordt uitgereikt door Irene Moors, ook zij zal gekleed zijn in een creatie van Van den Krommenacker.

De jurk die zij draagt is geïnspireerd op zijn internationale reizen en heeft dan ook een prachtige print van een Engels park op de rok van zijde chiffon. Van den Krommenacker werd vele malen in Italië met belangrijke mode-onderscheidingen gelauwerd. In Nederland ontving hij de Society Award, zijn eerste Nederlandse onderscheiding. Nu mocht hij dus de jurk van Eva Jinek ontwerpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten