vrijdag 23 oktober 2009

Eva Jinek op Televisier-Ring Gala in jurk van Addy van den Krommenacker


Tijdens het Televizier-Ring Gala op 23 oktober verschijnen genomineerden Lieke van Lexmond en Eva Jinek in een creatie van Udenaar Addy van den Krommenacker.

Lieke zal een indrukwekkende rode geplisseerde japon dragen en Eva Jinek verschijnt in een jurk van donkerbruin kant, dat heel kenmerkend is voor de ontwerpen van Addy. Chantal Janzen die het Televizier-Ring Gala 2009 presenteert draagt op de rode loper een cocktailjurk van Addy’s hand.

De Gouden Stuiver wordt uitgereikt door Irene Moors. Ook zij gaat gekleed in een creatie van Van den Krommenacker. De jurk die zij draagt is geïnspireerd op Addy’s internationale reizen en heeft een prachtige print van een Engels park op de rok van zijde chiffon.

In Koninklijk Theater Carré in Amsterdam worden vrijdag de belangrijkste publieksprijzen op radio- en tv-gebied uitgereikt. 's Middags mag de maker van het beste radioprogramma van het jaar de Gouden RadioRing 2009 om zijn vinger schuiven.

's Avonds wordt de rode loper uitgerold voor de 44e editie van het Gouden Televizier-ring Gala, waar het televisieprijzen zal regenen.

De radioprogramma's Ekstra Weekend, Giel! en Morgenstond zijn genomineerd voor de Gouden RadioRing, die vorig jaar werd gewonnen door De Coen & Sander Show.

De Gouden Televizier-Ring, die vorig jaar ging naar Mooi! weer De Leeuw, wordt dit jaar een strijd tussen Boer zoekt vrouw extra, Gooische vrouwen en Wie is de Mol?. Deze tv-programma's zijn in het recente verleden vaker genomineerd, maar grepen naast de prijzen.

Anita Witzier (KRO), Linda de Mol (RTL4) en Yvon Jaspers (KRO) maken kans op de Zilveren Televizier Ster voor beste presentatrice. Bij de mannen zijn Matthijs van Nieuwkerk (VARA), Ruben Nicolai (AVRO) en Johnny de Mol genomineerd.

De NPS-programma's Het Klokhuis en Sesamstraat strijden samen met het NOS Jeugdjournaal om de Gouden Stuiver voor het beste jeugdprogramma. Eva Jinek (NOS Journaal), Valerio Zeno (BNN) en Lieke van Lexmond (RTL4) maken kans op de prijs voor nieuw presentatietalent.

Allemaal stemmen dus vanavond tijdens de uitzending op Eva Jinek om haar de Televizier Talent Award telaten winnen!

1 opmerking: