maandag 26 oktober 2009

Eva Jinek tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala


Met de Televisier Talent Award heeft Lieke van Lexmond (RTL 4) de NOS Journaal presentatrice Eva Jinek (NOS) en presentator Valerio Zeno (BNN) achter zich gelaten. Dit jaar werd de Award voor de tweede keer uitgereikt. Vorig jaar was Yolanthe Cabau van Kasbergen het talent die voor het eerst de prijs voor nieuw presentatietalent in de wacht mocht slepen.

Tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala verschijnen genomineerden Lieke van Lexmond en Eva Jinek in een creatie van Addy van den Krommenacker.

Lieke Van Lexmond zal een indrukwekkende rode geplisseerde japon dragen en Eva Jinek verschijnt in een creatie van donkerbruin kant, dat heel kenmerkend is voor de ontwerpen van Van den Krommenacker.

Sexy presentatrice Chantal Janzen zal op de rode loper een cocktailjurk van de hand van de vermaarde couturier dragen. De Gouden Stuiver wordt uitgereikt door Irene Moors, ook zij zal gekleed zijn in een creatie van Van den Krommenacker.

De jurk die zij draagt is geïnspireerd op zijn internationale reizen en heeft dan ook een prachtige print van een Engels park op de rok van zijde chiffon. Van den Krommenacker werd vele malen in Italië met belangrijke mode-onderscheidingen gelauwerd. In Nederland ontving hij de Society Award, zijn eerste Nederlandse onderscheiding. Nu mocht hij dus de jurk van Eva Jinek ontwerpen.

zaterdag 24 oktober 2009

Journaallezeres Eva Jinek sportieve verliezer van de Gouden Televizier-Ring Talent Award


Journaallezeres Eva Jinek denkt dat ze haar nominatie voor de Talent Award mede te danken heeft aan haar 'boobies'-uitspraken eerder dit jaar. Op internet werd het 'borstenfilmpje' een grote hit.

"Ik denk dat het naïef zou zijn om te ontkennen dat het filmpje mij bekender heeft gemaakt bij het grote publiek. Ik heb daarna ook bij De Wereld Draait Door gezeten om erover te praten", aldus Eva Jinek.

De blonde journaallezeres heeft de Gouden Televizier-Ring Talent Award uiteindelijk niet in de wacht weten te slepen. Op het Gala dat gepresenteert werd door Chantal Janzen ging Lieke van Lexmond er met de prijs vandoor. Eva toonde zich een sportieve verliezer door Lieke van harte te feliciteren.

In het 'borstenfilmpje' is te zien hoe Eva Jinek vlak voor de uitzending van het journaal druk bezig is om haar decolleté op orde te krijgen. De vraag of de knoopjes van haar blouse open of tóch meer dicht moesten om haar borsten te tonen, hield haar erg bezig. Het oog van de kijker wil tenslotte ook wat...











vrijdag 23 oktober 2009

Eva Jinek op Televisier-Ring Gala in jurk van Addy van den Krommenacker


Tijdens het Televizier-Ring Gala op 23 oktober verschijnen genomineerden Lieke van Lexmond en Eva Jinek in een creatie van Udenaar Addy van den Krommenacker.

Lieke zal een indrukwekkende rode geplisseerde japon dragen en Eva Jinek verschijnt in een jurk van donkerbruin kant, dat heel kenmerkend is voor de ontwerpen van Addy. Chantal Janzen die het Televizier-Ring Gala 2009 presenteert draagt op de rode loper een cocktailjurk van Addy’s hand.

De Gouden Stuiver wordt uitgereikt door Irene Moors. Ook zij gaat gekleed in een creatie van Van den Krommenacker. De jurk die zij draagt is geïnspireerd op Addy’s internationale reizen en heeft een prachtige print van een Engels park op de rok van zijde chiffon.

In Koninklijk Theater Carré in Amsterdam worden vrijdag de belangrijkste publieksprijzen op radio- en tv-gebied uitgereikt. 's Middags mag de maker van het beste radioprogramma van het jaar de Gouden RadioRing 2009 om zijn vinger schuiven.

's Avonds wordt de rode loper uitgerold voor de 44e editie van het Gouden Televizier-ring Gala, waar het televisieprijzen zal regenen.

De radioprogramma's Ekstra Weekend, Giel! en Morgenstond zijn genomineerd voor de Gouden RadioRing, die vorig jaar werd gewonnen door De Coen & Sander Show.

De Gouden Televizier-Ring, die vorig jaar ging naar Mooi! weer De Leeuw, wordt dit jaar een strijd tussen Boer zoekt vrouw extra, Gooische vrouwen en Wie is de Mol?. Deze tv-programma's zijn in het recente verleden vaker genomineerd, maar grepen naast de prijzen.

Anita Witzier (KRO), Linda de Mol (RTL4) en Yvon Jaspers (KRO) maken kans op de Zilveren Televizier Ster voor beste presentatrice. Bij de mannen zijn Matthijs van Nieuwkerk (VARA), Ruben Nicolai (AVRO) en Johnny de Mol genomineerd.

De NPS-programma's Het Klokhuis en Sesamstraat strijden samen met het NOS Jeugdjournaal om de Gouden Stuiver voor het beste jeugdprogramma. Eva Jinek (NOS Journaal), Valerio Zeno (BNN) en Lieke van Lexmond (RTL4) maken kans op de prijs voor nieuw presentatietalent.

Allemaal stemmen dus vanavond tijdens de uitzending op Eva Jinek om haar de Televizier Talent Award telaten winnen!

donderdag 8 oktober 2009

NOS Journaal presentatrice Eva Jinek genomineerd voor TelevizierRing presentatietalent : De Televizier Talent Award


Het zal bezoekers van deze site niet verbazen, maar NOS Journaal presentatrice Eva Jinek is genomineerd voor de Gouden Televizier-Ringverkiezing: De Televizier Talent Award.

Maar liefst 450.000 stemmen kreeg de redactie van Televizier binnen tijdens de Gouden Televizier-Ringverkiezing. En dat blijkt een record. De stemmen zijn inmiddels geteld en entertainmentprogramma Shownieuws heeft in haar zaterdag-editie bekendgemaakt welke presentatoren en programma's een nominatie in de wacht hebben gesleept.

Gouden Televizier-Ring: Boer zoekt vrouw extra (KRO), Gooische Vrouwen (RTL 4) en Wie is de mol? (AVRO). Zilveren Televizier-Ster Vrouw: Yvon Jaspers, Linda de Mol en Anita Witzier. Zilveren Televizier-Ster Man: Johnny de Mol, Ruben Nicolai en Matthijs van Nieuwkerk. Gouden Stuiver: Het klokhuis, Jeugdjournaal en Sesamstraat. Televizier Talent Award: Eva Jinek, Lieke van Lexmond en Valerio Zeno. Tijdens de uitreiking op vrijdagavond 23 oktober is er nogmaals de mogelijkheid om te stemmen (per sms of telefoon) op de Gouden Televizier-Ring.

De Gouden Televizier-Ring 2009 wordt een strijd tussen de programma's: Boer zoekt vrouw extra, Gooische vrouwen en Wie is de mol?

Op 23 oktober wordt de belangrijkste Nederlandse televisieprijs voor de 44e keer uitgereikt.

Naast de strijd voor het beste programma zijn ook de nominaties voor de Zilveren Televisie-Ster voor beste presentator en presentatrice, de Gouden Stuiver voor het beste kinderprogramma en De Televisier Talent award bekend. De nominaties werden officieel bekendgemaakt in SBS Shownieuws.

De strijd om de Zilveren Televizier Ster gaat bij de vrouwen tussen Anita Witzier (KRO) Linda de Mol (RTL4) en Yvonne Jaspers (KRO). Bij de mannen zijn Matthijs van Nieuwkerk (VARA) Ruben Nicolai (AVRO) en Johnny de Mol (Veronica) genomineerd.

Om de Gouden Stuiver strijden Het Klokhuis, Sesamstraat en het Jeugdjournaal.

Eva Jinek (NOS), Valerio Zeno (BNN) en Lieke van Lexmond (RTL4) zijn de drie genomineerden om de titel Televisier Talent van het jaar. Allemaal stemmen dus op Eva!!